Відзначити Захарченка за внесок у Революцію Гідності та поновити на роботі!

Це не фейк, це те, що напрошується після аналізу призначень одіозних назначенців у системі МВС. Принаймні, на території Львівщини підлеглі Авакова і сам міністр взялися призначати на керівні посади тих, що переслідували майданівців.

Фото: Макс Левин

Нагадую, що усім учасникам поїздки у Межигір'я 29.12.2013 прийшли повістки про те, що вони нібито не зупинилися на вимогу інспектора. І тоді ж їм взялися клепати адмінпротоколи про позбавлення прав.

Львівщина у цьому плані не була винятком. Сюди, як у інші області, від Департаменту ДАІ МВС України, поступив так званий "Алгоритм дій", котрий заповідав як складати протоколи на "злісних порушників ПДР". Даішники Львівщини почали обходити квартири власників машин, які фігурували у фальшивих протоколах. Одним з таких власників був і отець Михайло Димид, до якого такий собі непан Цимбрило Ігор, перебуваючи у статусі начальника відділу міського ДАІ м. Львова завітав з інспекторами додому, виконуючи злочинні вказівки викладені у присланому "Алгоритмі дій".

ДПС до Михайла Димида

Потім була перемога першого етапу Революції Гідності. Громадськість Львівщини домоглася звільнення низки ДАІшників та накладення дисциплінарних стягнень. Але Цимбрило уцілів, хоча під звільнення підпало все його керівництво.

Далі було рішення Франківського районного суду м. Львова, котре вступило в законну силу, який визнав, що Цимбрило І.П. порушив законодавство. Цитую: " 14.04.2014 року Франківський районний суд м. Львова розглянув у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом громадянина Димида Мішеля Дмитровича до УДАІ ГУМВС України у Львівській області про визнання протиправними дій, що полягали у незаконному відвідуванні 04.01.2014 року приватного помешкання для вручення запрошення та проведенні відеофіксації, а також визнання протиправними дії відповідача під час складання протоколу АБ № 329003 від 09.01.2014 про адміністративне правопорушення.

Дослідивши наявні докази в матеріалах справи, Франківський районний суд м. Львова задовольнив адміністративний позов Димиди Мішеля Дмитровича та визнав протиправними дії начальника сектору з оформлення матеріалів ДТП, дізнання та розшуку транспортних засобів, що зникли з місця ДТП ВДАІ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Цимбрила І.Р., сержанта міліції Дрись О.П. та прапорщика міліції Лучишина І.П., які 04.01.2014 р. прибули до помешкання Димиди М.Д. та намагалися вручити йому виклик, застосовуючи при цьому відеофіксацію його особистого житла за допомогою мобільного телефону, без його згоди..."

Опісля такого рішення суду, пана Цимбрила мали б турнути з посади, або як мінімум відправити задля очищення гріхів у батальйон ППС "Львів", який нам довелося вчора вдруге відвідати на передовій з відповідною допомогою.

Але ні, новий постмайданівський начальник ГУ МВС у Львівській області Дмитро Загарія, вирішує, що до одіозного майора зауважень немає і робить подання на призначення його начальником ДАІ м. Львова.

Пропонуємо і пану Загаріі і пану Авакову бути послідовними. Зокрема, як депутат обласної ради скеровую звернення: "...керуючись закріпленими у ст.13 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" правами депутата обласної ради, звертаюся до Вас з вимогою здійснити певні дії та вжити заходів щодо:

1. Призначення Неклюдова Дмитра заступником начальника ГУ МВС України у Львівській області шляхом переведення із займаної посади заступника міністра внутрішніх справ по Республіці Крим - керівника поліції.

2. Призначення Пацеляка Ростислава на посаду начальника СБМ "Львів" (утвореного після реорганізації Львівського БМОП "Беркут").

3. Скерування подань на відзначення державними нагородами Цимбрила І.Р., Пацеляка Ростислава, Неклюдова Дмитра за значний особистий внесок у становленні правопорядку під час подій Революції Гідності 2013-2014 рр.

4. Надіслати на адресу Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України відповідне клопотання про поновлення в органах внутрішніх справ Захарченка Віталія, Мазана Валерія, Лекаря Сергія та Коряка Валерія.

Для читачів lb.ua - Неклюдов, це перекинчик, шуцман-поліцай, що пішов служити з посади першого замначальника Львівської міліції на посаду замміністра російської поліції у Криму.

Пацеляк Ростислав - одіозний керівник Львівського БМОП "Беркут".

Хто такий Захарченко, Мазан, Лекарь та Коряк думаю читачі знають.

Чекаємо на відповідь. Будьте послідовними, панове міліціонери!!!

Олександр Ганущин Олександр Ганущин , Голова Львівської обласної ради (2015-2020)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram