ГоловнаБлогиБлоги Миколи Даневича

Міст тріщить, перила гойдаються

Ні для кого не секрет, що майже всі мости і мостові переходи в Києві знаходяться в аварійному, а подекуди в критичному стані. Не є винятком і міст з розв’язкою на пр. Науки, який з’єднує проспекти Червонозоряний, 40-річчя Жовтня - Науки, вулиці Голосіївську та Саперно-Слобідську, яка переходить у лівий берег.

Фото: Микола Даневич

Київська влада, разом з Київавтодором, звітувала про те, що на цьому мосту виконані ремонтні роботи і він готовий до експлуатації, але те, що я побачив, взагалі ставить під сумнів можливість проїзду цим мостом – бетон втратив свої властивості і тому бетонні конструкції тріщать та розсипаються, металеві конструкції з’їдені іржею, міст протікає… Чомусь згадуються слова із пісні, але замість «потолка» тріщить міст та перила гойдаються.

Але більш всього вразила винахідливість міської влади, з якою вони підійшли до вирішення цієї проблеми – огорожу мосту, щоб та не впала на нижню магістраль, місцями приварили до відбійників!. Хочу подивитись на автора цієї ідеї! Слід зазначити, що і рекламні щити, якими «встелений» міст, також прикріплені до проводки цього мосту (і непогано працюють, і заробляють гроші).

І тепер стає зрозумілим, чому асфальтне покриття цієї автомагістралі не ремонтують, адже якщо швидкість руху машин буде більша, то вірогідність падіння бетонно-металевих конструкцій мосту зросте.

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram