ГоловнаБлогиБлог Андрія Мамалиги

Про що не сказав Батько всіх українців? (Алаверди)

Ні! Я не про Лазаря Кагановича, а про Віктора Януковича.

Фото: EPA/UPG

Це він в своєму телевізійному виступі заявив, що як батько не може залишити сім`ю без хліба, так він не може залишити нас напризволяще з тими проблемами , які можуть виникнути… Але ж виникає логічне питання Віктору Федоровичу: «Де ж ви були, коли парафували угоду про асоціацію з ЄС 30 березня 2012 року?»

Чи нам тоді краще жилося, чи закриття нерентабельних підприємств не є невід`ємним атрибутом ринкової економіки? І саме європейські інвестиції мали б оздоровити та модернізувати промислове виробництво, за яке ви так піклуєтесь, Вікторе Федоровичу.

Натомість народ, який вийшов на євромайдани України, переймається не лише промисловим виробництвом. Молодь переймається тим, де вона буде працювати після закінчення вишів? Мешканців Києва хвилює, коли в Києві відбудуться вибори мера та Київради? Пересічних громадян хвилює , коли суди почнуть приймати законні рішення і припиниться прокурорський «беспредел»? Пенсіонерів хвилює, які пенсії вони будуть отримувати завтра і чи будуть взагалі їх отримувати?

Та ще багато інших питань, на які Ви, пане Президенте, так і не дали відповідь своєму народу.

Андрій Мамалига Андрій Мамалига , Правозахисник, громадський діяч, адвокат
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram