ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО п'ятьох військових поранено, одного травмовано

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ 94 рази.

За добу в зоні АТО п'ятьох військових поранено, одного травмовано
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики 94 рази обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті п'ятьох бійців поранено і одного травмовано.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з артилерії 152 і 122 міліметри терористи обстріляли Бердянське, Лебединське і Талаківку, з мінометів - Троїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Мар'їнку, Водяне, Широкине і Гнутове. Під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапила Красногорівка, Мар'їнка, Лебединське, Новотроїцьке. Снайпери обстрілювали Гнутове і Павлопіль, БМП і танк - Широкине і Красногорівку.

На Луганському напрямку загарбники з мінометів обстріляли Катеринівку, Попасну, Новозванівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Кримське, Новоолександрівку, Троїцьке. По Кримському і Жовтому вогонь вели снайпери противника.

На Донецькому напрямку з танків, 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях у районі Пісків, Авдіївки, Кам'янки, Опитного, Новгородського, Залізного і Луганського. По Невельському також вів вогонь снайпер, а по Луганському - БМП противника.

Нагадаємо, раніше віце-президент США Майкл Пенс заявив, що санкції проти Росії залежать від її поведінки протягом найближчих місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram