ГоловнаСуспільствоВійна

Тіла убитих під Авдіївкою бойовиків не евакуйовані через небажання окупантів дотримуватися режиму тиші, - штаб АТО

Втрати серед бойовиків численні.

Тіла убитих під Авдіївкою бойовиків не евакуйовані через небажання окупантів дотримуватися режиму тиші, - штаб АТО
Фото: Макс Левин

Відчайдушні спроби російсько-окупаційних військ захопити позиції ЗСУ в районі Авдіївки призвели до численних втрат серед бойовиків. Водночас, тіла убитих терористів залишаються досі не евакуйованими через одностороннє небажання окупантів домовлятися про припинення вогню, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Протягом кількох останніх днів українська сторона неодноразово пропонувала представникам ОРДЛО забезпечити дотримання режиму "Тиша" в районі Авдіївської промзони, щоб здійснити пошук і евакуацію загиблих терористів. Втім, жодної відповіді на звернення української сторони так і не надійшло", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у штабі АТО, зазначене вкотре підтверджує, що для командування російсько-терористичних військ підтримання ескалації бойових дій важливіше, ніж елементарна повага до своїх людей, які стали черговими жертвами кремлівської авантюри в Україні.

Раніше повідомлялося, що станом на 18:00 понеділка в зоні проведення бойових дій на Донбасі зафіксовано 40 обстрілів бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram