ГоловнаСуспільствоВійна

Троє представників мобільної групи ДФС поранені внаслідок обстрілу бойовиками на Луганщині

Група відстежувала канал переправлення вантажів через лінію розмежування.

Троє представників мобільної групи ДФС поранені внаслідок обстрілу бойовиками на Луганщині
Фото из архива

У суботу, 29 жовтня, бойовики обстріляли мобільну групу Державної фіскальної служби України (ДФС) в районі н. п. Лопаскине (Луганська обл.), поранено трьох представників групи, їм надана необхідна допомога.

Група відстежувала канал переправлення вантажів через лінію розмежування по річці Сіверський Донець, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Терористи відкрили вогонь з протилежного берега річки зі стрілецької зброї та СПГ. Під час обстрілу поранення отримали три члени екіпажу групи", - йдеться в повідомленні.

Прикордонний наряд, який ніс службу на броньованому автомобілі неподалік від вказаного району, отримавши інформацію, одразу вирушив на допомогу. Про цю ситуації повідомили також військовослужбовцям Збройних сил України.

Завдяки спільним скоординованим діям з військовими, прикордонники під прикриттям броньованої машини врятували двох поранених співробітників ДФС і надали першу медичну допомогу, ще одного пораненого евакуювали військовослужбовці ЗСУ. Зараз всі постраждалі доставлені в госпіталь.

Як повідомлялося раніше, у зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще 7 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram