ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 32 обстрілу з початку дня

Понад половина випадків припала на Маріупольський напрямок.

Штаб АТО нарахував 32 обстрілу з початку дня
Фото: facebook.com/ato.news/

Бойовики "ДНР" і "ЛНР", які контролюють значну частину Донецької і Луганської областей, від початку дня 32 рази обстрілювали українських військових. Про це повідомляють у зведенні штабу АТО.

Понад половина випадків припала на Маріупольський напрямок. У районі Мар'їнки бойовики використовували стрілецьку зброю і кулемети великого калібру, біля Лебединського, Талаківки, Широкиного, Гнутового і Водяного - міномети калібру 120 мм, а біля Красногорівки і Троїцького - міномети калібру 82 мм і ствольну артилерію 122 калібру.

На Донецькому напрямку було 9 обстрілів. У Світлодарську позиції Збройних Сил зазнали обстрілу з кулеметів і стрілецької зброї, а в Артемовому - з мінометів 120 калібру. У районі Авдіївки поряд зі ствольною артилерією калібру 122 мм "ДНР" використовувала проти ЗСУ міномети обох калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю.

Ще 6 обстрілів було в Луганській області, де стріляли біля Богуславського (гранатомети, кулемети і стрілецька зброя) і Новозванівки (стрілецька зброя, гранатомети, міномети 82 мм).

Нагадаємо, що в п'ятницю в зоні АТО за добу загинув один український військовий, 7 були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram