ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за добу 55 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Авдіївку та Троїцьке обстріляли зі 122-мм ствольної артилерії

Бойовики за добу 55 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 55 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook.

На маріупольському напрямку зафіксовано 28 збройних провокацій. Позиції сил АТО поблизу Павлополя і Старогнатівки терористи обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї.

В районі Талаківки, Тарамчука, Славного, Водяного, Мар'їнки та Красногорівки бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 і 120 мм. У Широкиному, крім мінометів, гібридна армія РФ стріляла з гармат великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку було десять обстрілів. Поблизу шахти Бутівка бойовики використовували кулемети великого калібру і стрілецьку зброю. В районі Авдіївки та Троїцького по підрозділах ЗСУ відкрили вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм. На цій ділянці обстріли тривали з БМП, 82-мм мінометів, гранатометів, стрілецької зброї.

На луганському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. У районах Новоолександрівки та Новозванівки бойовики обстрілювали сили АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а на околиці Станиці Луганської та в Кримському - з мінометів калібру 82 і 120 мм, БМП.

Нагадаємо, напередодні увечері місцеві жителі повідомляли, що в Авдіївці Донецької області відбувається сильний обстріл, який розпочався близько 23:00 п'ятниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram