ГоловнаСуспільствоЖиття

Чиновника Міноборони затримали у Львові за хабар 15 тис. гривень

Від представника забудовника він взяв хабар за підпис в акті про передачу квартир для військовослужбовців та учасників АТО

Чиновника Міноборони затримали у Львові за хабар 15 тис. гривень
Фото: Нацполиция

Працівники Управління захисту економіки Національної поліції у Львівській області та СБУ затримали чиновника військового відомства за хабар у розмірі 15 тис. гривень. Про це повідомляє Львівський портал за інформацією департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Начальник одного з підрозділів Міноборони у Львівській області вимагав від представника забудовника хабар за підпис в акті про передачу 4-х квартир для військовослужбовців та учасників АТО.

Фото: Нацполиция

"Виплата" відбувалась в два етапи. Спочатку чиновник отримав 5 тис. гривень. Під час отримання другої частини встановленої ним суми його було затримано.

Фото: Нацполиция

В межах кримінального провадження проведено низку слідчо-оперативних дій. Під час заходів задокументовано злочинну діяльність військовослужбовця. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК. За це чиновнику загрожує до 10 років тюрми. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 15 грудня на хабарі зловили двох суддів Львівського апеляційного адмінсуду. Через адвокатів судді отримали $ 6 тис. за рішення про відновлення на роботу працівника прокуратури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram