ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві обіцяють невеликий дощ

Температура вдень до +4 градусів

У п'ятницю в Києві обіцяють невеликий дощ
Фото: obozrevatel.com

У п'ятницю, 18 грудня, в Києві хмарно, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...-3 градуси, у Чернівецькій області до -5 градусів, удень +1...+9 градусів.

У Карпатах невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, температура повітря вночі і вдень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень -1...+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень -2...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, удень -2...+4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень +1...+6 градусів, у Криму до +8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень +3...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram