ГоловнаСуспільствоЖиття

Ситуація в зоні АТО значно загострилася

Від вечора п'ятниці бойовики посилили обстріли

Ситуація в зоні АТО значно загострилася
Фото: Макс Левин

З 18.00 до 24.00 п'ятниці російсько-терористичні війська близько 60 разів здійснили обстріли військових. З них понад 20 разів - із застосуванням забороненої мінськоми домовленостями зброї, повідомляє прес-центр АТО.

З 21.00 протягом години з боку селища Спартак бойовики стріляли з 120 мм мінометів по місту Авдіївка, де проживає мирне населення.

Близько 22.00 поблизу селища Лебединське українські військові виявили і примусили до втечі диверсійно-розвідувальну групу.

Всього за минулу добу бойовики шість разів застосували 122-мм артилерію, 29 разів - 120-мм міномети, тричі - танки.

Неодноразово обстрілу зазнали позиції військових в районах Опитного, Новотошківського, Авдіївки, Пісок, Верхньоторецька, Водяного, Первомайського, Новотроїцького.

Станом на 6.00 суботи бандформування значно активізувалися. З гаубиць і мінометів бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районах селищ Опитне, Верхньоторецьке, Новоселівка, Гранітне, Мар'їнка, Старогнатівка, Станиця Луганська, Піски, Широкине.

Близько 5.00 терористи стріляли з танка по мирних жителях міста Авдіївка. Майже півгодини танкові снаряди розривалися в житлових кварталах міста.

Нагадаємо, в ніч проти суботи в результаті обстрілу міста Авдіївка і села Новгородське Донецької області загинули троє мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram