ГоловнаПолітика

Бальцерович вважає необґрунтованою критику на адресу Кабміну з боку Саакашвілі

"На який досвід спирається висловлювання пана Саакашвілі? Він не працював з урядом"

Бальцерович вважає необґрунтованою критику на адресу Кабміну з боку Саакашвілі
Фото: Александр Ратушняк

Бальцерович, який є співголовою групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні, вважає необґрунтованими звинувачення, які голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі висуває на адресу уряду.

Про це він сказав на брифінгу в четвер.

"На який досвід спирається висловлювання пана Саакашвілі? Він не працював з урядом, я його не бачив. То що це за звинувачення без доказів - це дуже погана практика. Мені це нагадує радянські часи. По-друге, це несправедливо, можна ж показати, що професійно, що треба додати et cetera. І по-третє, це шкодить Україні. Чому? Тому що на Заході є такі стереотипи, що в Україні нічого не зроблено. Це хибні стереотипи. Я думаю, що, з огляду на початкові умови, багато зроблено", - сказав він.

Нагадаємо, напередодні в британській газеті Guardian вийшла стаття, де Саакашвілі називає Кабмін "зборищем нездар" (a bunch of mediocre people). Через кілька годин після того, як про це написали українські ЗМІ, Саакашвілі відмовився від своїх слів.

Втім, журналіст Шон Вокер, із яким розмовляв Саакашвілі, через твіттер повідомив, що має аудіозапис інтерв'ю, в якому одеський губернатор дійсно говорить про новий Кабмін як про нездар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram