ГоловнаПолітика

Голосування за повернення активів Януковича стане лакмусовим папірцем для нардепів, - Пашинський

50 мільярдів гривень пустять на оборону і підвищення соціальних стандартів

Голосування за повернення активів Януковича стане лакмусовим папірцем для нардепів, - Пашинський
Фото: nfront.org.ua

Верховна Рада повинна проголосувати завтра законопроект про повернення активів Януковича на користь обороноздатності країни.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський під час засідання погоджувальної ради.

"Це лакмусовий папірець, хто завтра не голосуватиме за цей законопроект, всі слова про турботу, про захист не матимуть ніякого сенсу. Оскільки є враження, що половина політикуму вже є акціонерами цих активів. Ідеться про 50 мільярдів гривень на оборону, підвищення соціальних стандартів, мова про те, що суспільство від нас вимагає забрати ці кошти. І зараз ми почуємо купу демагогії, чому цього не можна робити, чому треба почекати і в кінці повернути Януковича", - сказав Пашинський.

"Фракція "Народного фронту", наш комітет детально інформують усіх колег, що цей закон буде прийнятий", - резюмував Пашинський.

Нагадаємо, зазначений законопроект про спецконфіскацію майна, прийняття якого є умовою для введення безвізового режиму з Європейським Союзом, було прийнято за основу в жовтні 2015 року. Тепер він вимагає прийняття в цілому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram