ГоловнаПолітика

Семерак звинуватив Луценка у маніпулюванні фактами

"Чвари в коаліції мають припинитися. Це непристойно"

Семерак звинуватив Луценка у маніпулюванні фактами
Фото: www.dyvys.in

Депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Остап Семерак звинуватив лідера парламентської фракції БПП Юрія Луценка в маніпулюванні фактами.

2 березня у своєму фейсбуці Луценко описав свої враження від зустрічей з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії, заявивши зокрема, що європейський бізнес втомився від російських санкцій, у Брюсселі не бачать прогресу в боротьбі з корупцією і олігархією. Також він написав, що ЄС вважає неможливим домовлятися про стратегію з країною, де уряд втратив підтримку парламентської більшості.

Семерак зазначає, що він, як і Луценко, був на багатьох зустрічах з європейськими керівництвом і чув інше. "Брюссель, Юрію Луценко, не вірить сльозам. Повністю згоден. А ще Брюссель не любить маніпуляцій. Понад те, у Європі не мають справ із політиками, які дозволяють собі спотворення суті", - написав він у фейсбуці.

"Уряд отримав підтримку. Чвари у коаліції мали припинитися. Це непристойно, і, врешті-решт, шкодить не уряду, а країні. Тому що іншої конфігурації нинішньої коаліції не існує", - зазначив Семерак. Він також написав, що олігархія існує в парламенті, "і вона потирає руки, коли ми сваримося".

Коментуючи заяви Луценка про необхідність терміново створити технократичний уряд, народний депутат зауважив, що в історії немає прикладів, коли прорив здійснювали технократичні уряди. "Технократи - це люди-роботи, які працюють за шаблоном. А де шаблон українського прориву? Прориви, Юрію Луценко, здійснюють шибайголови, які кладуть на рейтинг і на власне майбутнє. Запитайте Бельцеровича, який у нього був рейтинг після реформ. І запитайте поляка сьогодні, чи є він національним героєм?" - підкреслив Семерак.

"Нагадаю вам слова Арсенія Яценюка: після цього уряду буде технократичний. Але не довго. Тому що на зміну прийде російський", - підсумував Семерак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram