ГоловнаПолітика

Павленко: "Зараз іти було б безвідповідально"

Разом з міністром піде вся його команда.

Павленко: "Зараз іти було б безвідповідально"
Фото: 24tv.ua

Міністр АПК Олексій Павленко називає політичним рішення партії "Самопоміч" відкликати його із займаної посади, але вважає його несвоєчасним.

Про це він заявив у програмі "Лівий берег" із Сонею Кошкіною.

"Я заявив про те, що хочу проконсультуватися з фракцією (щодо відкликання з посади міністра - ред.), почути їхнє розуміння, як рухатися далі. У мене є відповідальність перед партією, але є відповідальність і перед народом України. Сьогодні є вибудуваний колектив, величезна кількість проектів з донорами, потрібно розуміти, що з усім цим робити", - зазначив Павленко.

При цьому він додав, що не опиратиметься рішенню партії, але вважає, що повинен доробити розпочаті з приходом у крісло міністра справи.

"Я хороший господарник. У міністерство прийшла група технократів, які розуміють, що є завдання, ось його рішення, а от процес цього рішення. Тому я хочу проконсультуватися з фракцією. Це відбудеться у вівторок-середу ввечері. Ми вислухаємо один одного і зрозуміємо подальшу схему дій. Мій меседж міністерству: "Друзі, продовжуйте працювати за планом". Голоси фракції потрібні для прийняття Верховною Радою рішень. Ніхто не розбігається". Але вже були заяви, що моя команда піде зі мною. І це дуже тривожить наших донорів", - резюмував міністр.

Повну версію інтерв'ю з Олексієм Павленком дивіться сьогодні о 23:00 на телеканалі "24". Текстової версії очікуйте на сайті LB.ua найближчим часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram