ГоловнаПолітика

Керівництво ОПЗ поскаржилося на дії Саакашвілі

Директор підприємства вважає, що вартість заводу намагаються свідомо занизити.

Керівництво ОПЗ поскаржилося на дії Саакашвілі
Фото: tsn.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі дестабілізує роботу Одеського припортового заводу і вливає в інформаційний простір завідомо неправдиву інформацію. Про це йдеться в заяві першого заступника директора АТ "ОПЗ" Миколи Щурикова, повідомляє прес-служба заводу.

У компанії вважають, що некомпетентність і скандальний характер губернатора можуть стати причиною зниження вартості АТ "ОПЗ" при приватизації і порушення виробничих зв'язків заводу.

"Гучні заяви Михайла Саакашвілі про наявність в АТ "ОПЗ" корупційних схем і договорів, які нібито завдають підприємству збитків, є безпідставними та надуманими. Це підтверджують показники АТ "ОПЗ" за останні 9 місяців 2015 року:

- виробничі потужності повністю завантажені, чого не було протягом останніх років;

- сплачено податків, відрахувань, зборів і платежів до бюджетів усіх рівнів та цільових фондів у сумі 268 млн грн;

- немає заборгованості із зарплати і за всіма іншими платежами;

- достроково погашено 5-мільярдний кредит "Ощадбанку";

- розмір чистого прибутку заводу становить 205 млн грн, тоді як за аналогічний період 2014 року підприємство мало збиток у розмірі 243 млн грн", - сказав перший заступник директора заводу.

На його думку, зазначене  вище свідчить про ефективну роботу керівництва АТ "ОПЗ". А пан Саакашвілі виступає рупором тих, хто хоче захопити прибуткове підприємство і поставити туди свого керівника».

"На жаль, губернатор Одеської області, за час "правління" поки що нічого не створив, але кроки до руйнування вже чітко видно. Ми будемо відстоювати інтереси підприємства і наших робітників і не дамо зруйнувати те, що створено руками сотень людей. Ми наполягаємо на проведенні повної перевірки фінансової та господарської діяльності АТ "ОПЗ" будь-якими уповноваженими органами. Головне, щоб вони проводилися незалежними і незаангажованими фахівцями. Щоб перевіряючі дали фактичну і юридично обґрунтовану картину діяльності заводу, а не виконували чиєсь замовлення і не підганяли результат під чиїсь інтереси. Нам приховувати нічого", - підкреслив Микола Щуриков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram