ГоловнаПолітика

Томенко: Кононеко - спікер нардепів-бізнесменів

За словами політика, на виборах у Києві працювала команда Черновецького

Томенко: Кононеко - спікер нардепів-бізнесменів
Фото: 24tv.ua

Заступник керівника фракції БПП Ігор Кононенко є "спікером бізнесменів, які прийшли до парламенту вирішувати свої бізнес-проблеми".

Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" заявив депутат від БПП Микола Томенко. При цьому він відкидає статус "сірого кардинала Ради", що закріпився за Кононенком, говорячи про публічну легітимізацію нардепа як представника Порошенка.

"Не «сірий» (кардинал - ред.), оскільки він (Кононенко - ред.) обіймає посаду першого заступника керівника фракції. Понад те, на виборах у штабі не Луценко зустрічався, а Кононенко - як керівник. Відбулася публічна легітимація його як представника президента; людини, якій президент довіряє. Я вважаю, це - помилка президента тому, що робити публічним представником людину, яка не має відповідного імені та іміджу... У нас взагалі унікальна ситуація: залишки команди Черновецького очолили штаб БПП. Красені, звичайно!" - зазначив Томенко, називаючи в тому числі і нещодавно обраного у ВР Сергія Березенка, соратника Кононенка.

"Київським штабом БПП фактично керував Вадим Столар - Кличко його взяв, це ж не таємниця. Його просто трохи вглиб відсунули, але от коли округи ділили, так за цим ходили до нього. Повернулися у старі, добрі часи, називається", - додав Томенко.

Докладніше про це читайте в повній версії інтерв'ю: Микола Томенко: «Тимошенко може набрати 226 голосів, і Яресько може, і Саакашвілі теж».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram