ГоловнаПолітика

Говорити про призначення Саакашвілі прем'єром передчасно, - Луценко

У фракції БПП багато не задоволених діями уряду і прем'єр-міністра.

Говорити про призначення Саакашвілі прем'єром передчасно, - Луценко

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", глава фракції в парламенті Юрій Луценко вважає, що питання про призначення глави державної обласної адміністрації (ОДА) Одеської області Михайла Саакашвілі на пост прем'єр-міністра України передчасне.

Про це повідомляє прес-служба політичної сили.

"Я особисто вважаю, що зараз зіткнулися два підходи. Один - підхід бюрократичний, який сповідує вся наша влада (і президент, і прем'єр, і міністри, і більшість голів адміністрацій). Інший - підхід революційний, який не визнає чинних бюрократичних норм і сповідається Саакашвілі та членами його команди", - пояснив він.

Він пояснив, що причиною суперечки Саакашвілі і Яценюка стало те, що з шістнадцяти глав районних адміністрацій Одеської призначили лише шістьох, бо інші нібито "не відповідають якимось критеріям". Саакашвілі також звернув увагу на призначення заступників голови ОДА, адже в коаліційній угоді записано, що голова адміністрації призначає їх самостійно. Однак партії й далі тримаються за можливість маніпулювати тією чи іншою посадовою особою.

Нагадаємо, що 4 вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу зазначив, що не варто губернатору Одеської області Михайлу Саакашвілі вдаватися до брехливих звинувачень. Так глава Кабміну прокоментував заяву М.Саакашвілі, що український уряд контролюють олігархи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram