ГоловнаПолітика

Голова МЗС Росії вирішив, що Ярош став радником Порошенка

Лавров розповів Кисельову "жахи" про лідера "Правого сектору"

Голова МЗС Росії вирішив, що Ярош став радником Порошенка
Сергей Лавров
Фото: telegraf.by

Голова МЗС Росії Сергій Лавров вирішив, що лідер "Правого сектору", депутат Верховної Ради Дмитро Ярош став радником президента Петра Порошенка як верховного головнокомандувача. Насправді Ярош допомагатиме головнокомандувача ЗСУ, тобто начальнику Генштабу Віктору Муженкові.

Коментар Лаврова з приводу Яроша буде показано в пропагандистській програмі Дмитра Кисельова "Вести недели", повідомляє прес-служба МЗС РФ.

"Зараз Дмитро Ярош став радником, як я розумію, верховного головнокомандувача - тобто Петра Олексійовича Порошенка. Це людина, яка ще 1 березня 2014 року говорила, що росіянин ніколи не буде говорити українською, не поважатиме греко-католицьку віру, не буде славити Степана Бандеру. Говорив він це про Крим, тому росіян у Криму бути не повинно. По-перше, це "меседж", посланий кримчанам та іншим російськомовним жителям України до того, як почалася історія так званого "сепаратизму". По-друге, він зараз буде давати поради президенту України", - сказав Лавров.

Нагадаємо, що 5 квітня стало відомо, що начальник Генерального штабу генерал-полковник Віктор Муженко вирішив зробити Яроша своїм радником.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram