ГоловнаПолітика

ГПУ звинуватила Єфремова в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

"Регіонал" розповів, хто за нього вніс 3,7 млн грн застави

ГПУ звинуватила Єфремова в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі
Фото: kp.ua

Генеральна прокуратура пред'явила колишньому керівникові фракції ПР Олександру Єфремову нове звинувачення - у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

Про це заявив журналістам біля будівлі ГПУ сам Єфремов. За його словами, сьогодні вдень суд розглядатиме обрання нового запобіжного заходу для нього.

"Учора о 20:20 мені вручили нову підозру, через яку мене сьогодні запрошують до суду знову, вже в іншій справі, яка пов'язана з розпалюванням міжнаціонального конфлікту", - сказав він. Прокуратура виявила його ознаки у квітневих промовах Єфремова у Раді із закликом вести діалог із сепаратистами і не починати військових дій.

На думку регіонала, це абсурд і пред'явлення цих підозр було необхідно прокуратурі тільки для взяття його під арешт без можливості внесення застави.

Він також повідомив, що 3,7 млн грн застави за нього вніс власник "Конті" й агрохолдингу "АПК-Інвест", його соратник по партії Борис Колесніков.

Нагадаємо, 16 лютого Печерський суд заарештував Єфремова за підозрою в перевищенні повноважень і службовій підробці під час голосування за пакет "диктаторських законів" від 16 січня 2014 року. Але вже 17 лютого за нього було внесено заставу в розмірі 3,65 млн грн.

Після цього нардеп Ігор Мосійчук заявив, що Єфремова звинуватять у фінансуванні сепаратизму і тероризму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram