ГоловнаПолітика

База батальйону терористів "Призрак" у Лисичанську: "Снікерси" від КПРФ і марихуана

Бойовики отримували гуманітарну допомогу з Росії

На базі одного з батальйонів бойовиків "Призрак", яку українські війська знайшли кілька днів тому на склозаводі в Лисичанську, зберігалися великі запаси медикаментів і продуктів з Росії, бочки з порохом, нашивки внутрішніх військ Росії, а також величезна кількість боєприпасів.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Серед знайдених запасів є коробки з гуманітарною допомогою, яка, судячи з підписів на на них, призначена Новоросії і надіслана з різних російських міст - Нового Уренгоя, Воронежа, Сиктивкара, Єкатеринбурга тощо. На коробках є наклейки та написи російських партій ЛДПР Володимира Жириновського і КПРФ Геннадія Зюганова.

Також знайдено списки бойовиків, навчальні матеріали для стрільби з гранатометів, сліди вживання марихуани.

Крім того, бойовики зберігали на базі величезну кількість боєприпасів і ящиків з порохом, імовірно, ще з радянським маркуванням. Їх налічується до 50.

Медикаменти, за словами волонтерів, відвезуть у Слов'янськ, звідти розвезуть по регіонах, де в них є найбільша потреба. Гуманітарну допомогу вирішили роздати місцевим жителям. За нею миттєво вишикувалися черги.

Нагадаємо, 1 серпня батальйон територіальної оборони "Батьківщина", створений на базі "Руху Опору", відзвітував, що під час бойових дій у зоні АТО знищив командира батальйону терористів "Призрак" на прізвисько Лєший.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram