ГоловнаПолітика

Кличко доручив розробити проект перетворення Андріївського узвозу на пішохідну вулицю

Чітку схему повинні розробити вже до кінця наступного тижня

Мер Києва Віталій Кличко доручив керівникам департаментів Київської міської державної адміністрації розробити проектну документацію, що необхідна для перетворення Андріївського узвозу на пішохідну вулицю.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Вже до кінця наступного тижня має бути розроблена чітка схема з технічною та інженерною документацією, проектом інвестування і термінами встановлення автоматичних пристроїв, які будуть обмежувати рух автомобілів Андріївським узвозом. Рухатися вулицею повинен лише транспорт мешканців, які там живуть, і спецтранспорт", - заявив мер.

Фото: Прес-служба КМДА

Під час наради Кличко порушив питання сплати оренди за земельні ділянки на Андріївському узвозі.

"Зараз із 54 ділянок на Андріївському платять за оренду до бюджету лише 17. Решта перебувають у стадії оформлення документів на ділянки або зовсім не займаються цим питанням. У результаті столичний бюджет втрачає до мільйона гривень лише через несплату оренди за землю", - заявив керівник столиці.

Фото: Прес-служба КМДА

Також Кличко доручив відповідальним департаментам КМДА підготувати до наступного засідання кошторис і терміни встановлення стаціонарних туалетів на Андріївському узвозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram