ГоловнаПолітика

В аварії вертольота Мі-8 на Харківщині загинули три пілоти

Причину катастрофи наразі не встановлено

В аварії вертольота Мі-8 на Харківщині загинули три пілоти
Фото: slavgorod.com.ua

Загинули троє пілотів українського вертольота Мі-8, який напередодні впав на Харківщині під час перельоту з Ніжина в Чугуїв. Причину катастрофи з'ясовують. Про це "5 канал" повідомили у спеціальному авіазагоні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники зазначили: вертоліт мали використовувати для потреб АТО - а саме для забезпечення перевезення особового складу та гуманітарної допомоги. Причину катастрофи - з'ясовують.

У спецзагоні оперативно-рятувальної служби ДСНС України повідомили деталі трагедії: "Вертоліт, який зник вчора вдень, сьогодні пошуково-рятувальні служби виявили неподалік від населеного пункту Лисогубівка у лісовому масиві. Вертоліт розбився, згорів, екіпаж загинув. Причини цієї катастрофи встановить комісія. Вертоліт був без вантажу, він перелітав на аеродром Чугуїв, щоб забезпечити перевезення особового складу та гуманітарної допомоги в район АТО. Участі в АТО не брав, але у забезпеченні мав брати участь".

Міністерство внутрішніх справ заявляє про відкриття кримінального провадження за фактом падіння вертольота МІ-8 в Харківській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram