ГоловнаПолітика

Ахметов спростував заяву Губарєва щодо підтримки сепаратистів

Бізнесмен заявив, що активістів не купував, а переконував

Ахметов спростував заяву Губарєва щодо підтримки сепаратистів
Фото: Макс Левин

Бізнесмен, народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов спростував заяву самопроголошеного губернатора "Донецької народної республіки" Павла Губарева про фінансування сепаратистів.

Про це Ахметов повідомив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"Павло Губарєв заявив, що я перекупив дві третини активістів. Я вам з упевненістю кажу, я нікому не давав і не дам жодного цента. А найголовніше, що я нікого не перекуповував, я їх переконував. І якщо я вже переконав дві третини, то буду переконувати і далі. Люди до мене приходили з одними аргументами, а йшли з іншими", - розповів Ахметов.

Ахметов уточнив, що пропонував активістам об'єднатися навколо того, щоб зробити кожного жителя Донбасу щасливим.

" А що таке щастя регіону? Це коли у нас сильна економіка, нові робочі місця, достойна робота, достойна зарплата та достойне життя. Це коли поважають нашу пам'ять, нашу історію, нашу мову. Одним словом, поважають наші традиції, поважають наші амбіції - зробити життя кращим", - зазначив Ахметов.

"І я глибоко переконаний, що щасливим Донбас може бути тільки в єдиній Україні. Я за сильний Донбас в сильній Україні", - резюмував бізнесмен.

Нагадаємо , "народний губернатор" Донецької області Павло Губарєв заявив в інтерв'ю "Російській газеті", що Рінат Ахметов намагався контролювати сепаратистський рух шляхом підкупу.

За його словами, політичні проекти на сході, альтернативні Партії регіонів, всіляко нею придушувались. Губарєв заявив, що те ж саме відбувалося і після повалення Віктора Януковича, коли довіра до Партії регіонів впадо до нуля.

У Партії регіонів спростували заяву Губарєва. Самого "народного губернатора" в партії назвали ватажком групи бомжів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram