ГоловнаПолітика

Тимошенко обіцяє не дати перетворити Україну на Угорщину 1956-го

Інші кандидати в президенти не такі моторні

Тимошенко обіцяє не дати перетворити Україну на Угорщину 1956-го
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко приїхала в Одесу, де має намір навідати постраждалих під час сутичок 2 травня.

Про це повідомляє сайт партії "Батьківщина".

"У п'ятницю пізно ввечері кандидат у президенти Юлія Тимошенко прибула в Одесу, де має намір навідати тих, хто постраждав під час терористичної акції в місті, влаштованої спецслужбами Кремля", - йдеться в повідомленні.

"Тимошенко має намір надати підтримку сім'ям загиблих, які захистили Одесу від сепаратистів", - повідомляє сайт.

"Сміливі сини України, які втратили свої життя сьогодні, захищаючи Україну, в наших серцях і душах. Вони стали провідниками моєї боротьби за захист України із цього дня і надалі. Вони будуть у моїх думках, коли я буду продовжувати боротьбу за єдність, мир і незалежність нашої улюбленої батьківщини.

Вторгнення буде зупинено. Насильство буде переможене. Ми не дамо перетворити Україну ні на Угорщину 1956-го, ні на Югославію 1990-х. Ніхто не зможе зупинити наше будівництво об'єднаної, європейської, демократичної держави", - йдеться в тематичній заяві самої Тимошенко.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі відбулися масові сутички між учасниками маршу за єдність України і проросійськими активістами. Під час сутичок загинули 4 проукраїнських активісти, під час пожежі в Будинку профспілок, у якому переховувалися прихильники федералізації, за попередніми даними, загинула 31 людина. Десятки людей поранені й перебувають у лікарнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram