ГоловнаПолітика

Нелегітимна Донецька Народна рада просить Путіна ввести війська

Сепаратисти заявляють про репресії і арешти проти їх активістів

Нелегітимна Донецька Народна рада просить Путіна ввести війська
Фото: EPA/UPG

Сепаратисти, які захопили сьогодні вночі будівлю Донецької обласної ради, звернулися до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести миротворчий контингент Російської Федерації.

Виступаючі з трибуни заявляють про репресії та арешти їхніх активістів, повідомляють Новини Донбасу.

"Зараз ми від імені президії та всіх присутніх, від імені народу Донбасу звернемося до президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна. Ось уже кілька місяців в Україна проходить низка катастрофічних подій, які ведуть наше суспільство до соціально-економічного колапсу, громадянської війни та розколу. Київська хунта застосувала проти російськомовних громадян репресії та арешти...Лише в Росії ми бачимо єдиного захисника нашої культури російського світу. Тільки миротворчі контингенти російської армії зможуть дати переконливий сигнал київській хунті, яка прийшла до влади через зброю та кров", - заявив один з представників ради.

Зараз мітингувальники зняли з флагштока біля будівлі прапор Донецької області та підняли прапор громадської організації "Донецька республіка", це сталося під звуки гімну Радянського Союзу.

Нагадаємо, сьогодні сепаратисти в Донецьку проголосили створення Незалежної Донецької республіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram