ГоловнаПолітика

На гостьовий будиночок у карпатській резиденції Януковича піде 24 млн грн з бюджету

Угоду уклали без тендеру.

На гостьовий будиночок у карпатській резиденції Януковича піде 24 млн грн з бюджету
Фото: bprice.ua

На будівництво корпусу для супроводжуючих осіб в президентській резиденції "Синегора" в Івано-Франківській області виділять з бюджету 24 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Підрядником з безтендерної процедури була обрана організація ТОВ "УНР ПІБ". Вартість угоди, кошти на яку виділять з бюджету, становить 23 млн. 796 тис. 743 грн.

Будівництво здійснюватиметься з вересня по грудень 2012 року в селі Гута Івано-Франківської області, на території якого розташована резиденція.

В обґрунтуванні закупівлі говориться, що тендер оголошено з причини доручення уряду і реалізації державних програм, передбачених для будівництва, реконструкції, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об'єктах державного та регіонального значення, які перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт та придбання обладнання.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Київська облрада 31 липня віддала 30 000 га лісу Дніпровсько-Тетерівського лісгоспу біля селища Сухолуччя в Київській області в довгострокове користування строком на 49 років "Товариству мисливців і рибалок "Кедр", яке пов'язують з Президентом Віктором Януковичем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram