ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Лановий розповів, як Кличко обдурив його перед виборами

Політик тримає образу на боксера.

Лановий розповів, як Кличко обдурив його перед виборами
Фото: www.otherside.com.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко рідко буває на телефоні, а всі вказівки розподілені між помічниками.

Про це заявив народний депутат від фракції НУ-НС Володимир Лановий.

"Я рік працював на партію "УДАР", був її членом. Не афішував цього, мене просили не афішувати. Я дещо очолював у цій партії, напрацював певні речі - платформи. Не хочу приписувати собі якісь досягнення, але допоміг їм серйозно. Думав, що це чесні відносини. Напередодні з'їзду я допрацьовував деякі документи, і мені сказали - все добре. Але 1 серпня мене взагалі не виявилося в списку", - сказав політик.

Він також зазначив, що напередодні з'їзду говорив із Кличком, який заявив про однозначність своєї позиції. "Але вже 1 числа з'являються люди, яких узагалі не було в партії, або які не були причетні до якихось розробок. Є велике питання до пана Кличка: хто йому вказує, і як він змінює людей? Враження таке, що він не самостійний політик, а йому диктують. Зрозуміло, що проти мене сили, спецслужби і так далі. Їм некерований політик не потрібен. На жаль, Кличко, ймовірно, керований політик", - повідомив Лановий.

Нунсівець також додав, що Кличко не буває на телефонному зв'язку. "У нього все роздано помічникам. Він знає, хто йому телефонує, коли йому треба, він передзвонить. Це його справа, адже кожен робить свій вибір. На жаль, партія через таку поведінку керівника безперспективна. Це не тільки мене стосується. Є цікаві перспективні фігури, яким теж відмовили. Мене просто викинули", - сказав він.

При цьому, Лановий сказав, що "УДАР" також пропонував підтримку на окрузі історику Вахтангу Кіпіані, але в список підтримки мажоритарників поставили іншу особу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram