ГоловнаПолітика

Третьяков більше не фінансуватиме партії

Депутат хоче налагодити прямий діалог із громадянами.

Третьяков більше не фінансуватиме партії
Александр Третьяков
Фото: Пресс-служба Александра Третьякова

Опозиційний депутат Олександр Третьяков не має наміру з'ясовувати, чому його немає у списку Об'єднаної опозиції.

Про це він заявив у своєму інтерв'ю УНІАН.

"Уже більш ніж 10 років я активно беру участь у політичному житті України. Досить довго я будував і фінансував різні опозиційні партії: Народний рух, "Нашу Україну", "Народну Самооборону", "Громадянську позицію". Допомагав людям у наметовому містечку біля Печерського суду, коли судили Тимошенко, допомагав "Порі", коли вона стояла біля ЦВК. Загалом, я допомагав усім тим, кого вважаю представниками демократичних сил", - заявив Олександр Третьяков.

При цьому він зазначив, що допомагав опозиції, незважаючи на тиск: "Я ніколи не боявся, навпаки, публічно про це заявляв, оскільки справно подаю

декларацію про доходи і маю повне право допомагати політичним силам, напрямок дій яких співзвучний із моїми цінностями. Я не маю наміру з'ясовувати, чому мене немає у списку Об'єднаної опозиції. Але при цьому залишаюся в опозиції до нинішньої влади".

Зокрема, Третьяков зазначає, що вирішив балотуватися в мажоритарному окрузі №218 у Києві, бо хоче налагодити прямий діалог із громадянами, допомагати людям, а не партіям.

"Вважаю, що вибори в мажоритарному окрузі будуть дуже гарним досвідом. Переконаний, що зможу залучити всі свої можливості і досвід, аби працювати на благо виборців. З поверненням мажоритарки я для себе вирішив, що тепер буду допомагати виключно людям. Адже це краще вкладення. Якщо хтось із них колись скаже спасибі, то і мені буде добре. Упевнений, що люди будуть більш вдячні, ніж політики", - заявив опозиційний депутат.

Нагадаємо, партії, що входять в Об'єднану опозицію, поділили округи з партією "Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Об'єднаній опозиції відійшли 190 мажоритарних округів, решта 35 - "Свободі".

Разом із тим партія "УДАР" Віталія Кличка не брала участі в узгодженні та висунула власний список мажоритарників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram