ГоловнаПолітика

Томенко впевнений, що Гриценко буде в єдиному списку опозиції

А список Віктора Ющенка, за словами Миколи Томенка, є псевдоопозиційним.

Томенко впевнений, що Гриценко буде в єдиному списку опозиції

Об'єднана опозиція найближчим часом поповниться представниками інших опозиційних сил.

Про це розповів один з лідерів партії "Батьківщина", віце-спікер Микола Томенко.

За його словами, до Об'єднаної опозиції можуть долучитися представники 3-4 політичних сил. "Проте частину з них буде включено, і вони формуватимуть єдиний партійний список, а частину - буде узгоджено як кандидатів-мажоритарників від опозиції", - сказав він.

За словами Томенка, Об'єднана опозиція має зібрати в одну команду представників реальної, а не призначеної опозиції.

Він зазначив, що зараз опозиційний табір поділений на дві частини. Одна частина, сказав Томенко, складається з політиків, які з першого дня перебування при владі команди Віктора Януковича є в опозиції до режиму, а друга - "займає черги в Адміністрацію Президента, щоб отримати сертифікат на право в проплаченій рекламі називати себе дозволеною опозицією".

"Я переконаний, що в партійному списку Об'єднаної опозиції будуть представлені Анатолій Гриценко і його команда. А серед узгоджених кандидатів у мажоритарних округах будуть представники Європейської партії Миколи Катеринчука, Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна, відомі політики, які не підтримали курсу Віктора Ющенка на створення паралельного псевдоопозиційного списку", - сказав Томенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram