ГоловнаПолітика

Тимошенко поскаржилася до суду на публікацію графіка її лікування

Захист екс-прем'єра подав до суду "безглуздий" позов.

Тимошенко поскаржилася до суду на публікацію графіка її лікування
архивное фото
Фото: www.segodnya.ua

Захист Юлії Тимошенко звернувся з позовом до суду про незаконність розголосу конфіденційної інформації, яка пов'язана з лікуванням екс-прем'єра.

"Минулого тижня ми подали заяву в прокуратуру і позов до Адміністративного суду Києва про незаконність публікації особистих даних. І в цій заяві ми ще раз нагадали про побиття Юлії Тимошенко", - сказав захисник Тимошенко Сергій Власенко, слова якого наводяться на сайті екс-прем'єра .

Проте захисник сумнівається в об'єктивності розгляду цих документів. "Оскаржувати дії Пшонки в українських судах не має сенсу", - заявив він.

Як відомо, 15 травня дочка екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко заявила про намір захищати в Європейському суді з прав людини право Юлії Тимошенко на конфіденційність особистої інформації.

Нагадаємо, раніше прес-служба Державної пенітенціарної служби України оприлюднила графік лікування Юлії Тимошенко і раціон її харчування, складеного лікарем берлінської клініки Charité Лутцем Хармсом для виведення з майже 20-денного голодування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram