ГоловнаПолітика

Азаров упевнений, що Тимошенко не били

Усіх чиновників було проінструктовано про необхідність дотримання законів.

Азаров упевнений, що Тимошенко не били
Фото: Макс Левин

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що "з розумінням" ставиться до реакції європейських політиків на ситуацію з ув'язненням екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко і заяв європейських політиків про бойкотування Євро-2012.

Про це М. Азаров написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я з розумінням ставлюся до мотивів, реакції низки політиків на інформацію, яка потрапила в їхнє розпорядження", - заявив прем'єр.

"Уряд України, спортивна громадськість України і весь народ доклали дуже серйозних зусиль, щоб підготуватися і гідно прийняти один з найбільших світових спортивних турнірів, яким є європейський чемпіонат із футболу... Хотілося б, щоб при ухваленні рішення було враховано всі чинники", - додав прем'єр-міністр.

Коментуючи ситуацію з Тимошенко, прем'єр наголосив: "Одне можна сказати точно: факту побиття чи застосування сили до Тимошенко не було. Хочу також запевнити, передусім кожного жителя України, що посадових осіб, які так чи інакше причетні до подій навколо Тимошенко, проінструктовано про необхідність дотримання законів і, безумовно, етичних норм стосовно колишнього прем'єр-міністра України".

Нагадаємо, що до бойкоту Євро-2012 в Україні долучилися всі єврокомісари.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram