У Харкові та Полтаві пройшли акції «Захарова – в омбудсмени!»

Кампанія, яка нещодавно заполонила Facebook, перейшла з Інтернету на вулиці.

Нагадаю, що 7 лютого спливли повноваження Ніни Карпачової. Головними претендентами на посаду уповноваженого ВР з прав людини ЗМІ вважають екс-генпрокурора Геннадія Васильєва, саму Ніну Карпачову та правозахисника Євгена Захарова, якого висуватиме опозиція.

У Харкові небайдужі громадяни провели флеш-моб: молодь одночасно в трьох місцях (сад Т.Г.Шевченка, поблизу Харківського політехнічого інституту та біля Національної юридичної академії ім. Я.Мудрого) повісила великі плакати з написом "Захарова – в омбудсмени!".

Фото: Станіслав Полянський

Олена Красиля, учасниця акції: "Євген Захаров – справжній професіонал, який багато років займається правозахистом. Ми сподіваємося, що влада все ж таки зверне увагу на наше прагнення бачити саме п.Євгена на цій високій посаді, адже, він є фахівцем високого рівня,про якого знають не тільки в Україні, а й в багатьох країнах світу. Свій авторитет він напрацьовував чесністю, порядністю та компетентністю".

Тим часом, у Полтаві на одній з транспортних розв’язок траси Київ-Харків люди закріпили п’ятиметровий банер з написом «Захарова – в омбудсмени!».

Фото: Станіслав Полянський

Станіслав Полянський Станіслав Полянський , Юрист, публіцист, громадський діяч
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram