ГоловнаБлогиБлог Андрія Мамалиги

Герої vs України

Цьогорічні парламентські перегони відзначилися не тільки участю в них «журналістів з поломаними вухами», а й участю в них великої кількості Героїв України.

При цьому в партійних виборчих списках Партії Регіонів, Об’єднаної опозиції та Удару, Героїв України в цілому одиниці: Володимир Бойко в «регіонах», Валерій Сушкевич в «опозиції» та власне Віталій Кличко.

А от в мажоритарних округах Партія Регіонів виставила майже десяток Героїв України, напевне сподіваючись на те, що «герої» зберуть максимум електоральних симпатій без особливих зусиль. Але якщо «регіональні герої» Валентин Ландик, Юхим Звягільський, Леонід Байсаров, Леонід  Литвинов, В’ячеслав Богуслаєв , Віктор Остапчук, Олександр Баталін без особливих  ускладнень виконали поставлене партією завдання , бо висувалися в традиційно «біло-блакитних» областях, то «героям» Тетяні Засухі та Геннадію Бобову прийшлося битися в ворожих «опозиційних» Київській та Черкаській областях. 

Натомість лише Бобову вдалося набрати аномально велику кількість голосів «за» 42,73 %  в виборчому  окрузі № 196, де власне за Партію Регіонів віддали голоси лише 20 % виборців, а за Об’єднану Опозицію 40%. Видно не обійшлося без допомоги губернатора Черкащини,  теж Героя України Сергія Тулуба , бо в і шести інших черкаських мажоритарних округах ледве обрали лише одного «опозиційного» кандидата. Воістину – «Герої України» проти України.

Андрій Мамалига Андрій Мамалига , Правозахисник, громадський діяч, адвокат
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram