ГоловнаСвіт

CNN назвало 16 осіб з оточення Трампа, які контактували з росіянами в період виборів

Крім чиновників з виборчого штабу, "підозрілі контакти" були і в найближчих родичів Трампа.

CNN назвало 16 осіб з оточення Трампа, які контактували з росіянами в період виборів
Президент США Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

16 осіб з оточення президента США Дональда Трампа контактували з росіянами під час передвиборної кампанії 2016 року. Про це повідомляє CNN з посиланням на матеріали судів, повідомлення ЗМІ та відомості самого каналу.

Серед тих, хто контактував з росіянами - колишній голова передвиборного штабу Пол Манафорт, представник штабу і діловий партнер Рік Гейтс, колишній радник Трампа з держбезпеки Майкл Флінн, колишній радник із зовнішньої політики Джордж Пападопулос.

У списку фігурують діти Трампа: Дональд Трамп-молодший та Іванка Трамп. За інформацією каналу, на зв'язок з росіянами також виходили зять Трампа-старшого Джаред Кушнер і його асистент Аві Берковіц.

CNN також включив у список колишніх радників Трампа Картера Пейджа і Роджера Стоуна, колишнього генпрокурора Джеффа Сешнса, члена передвиборного штабу Джеффрі Гордона, колишнього консультанта Трампа Майкла Капуто, засновника приватної військової компанії Blackwater Еріка Прінса, бізнес-партнера Трампа Фелікса Сейтера.

Напередодні видання The Washington Post писало про те, що люди з оточення Трампа зустрічалися з 17 росіянами, серед яких були заарештована в США Марія Бутіна, адвокат Наталія Весельницька, колишній віце-прем'єр Аркадій Дворкович, екс-сенатор Олександр Торшин і прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, США з 2017 року розслідують справу про втручання Росії у вибори президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram