ГоловнаСвіт

Більшість американців підтримують нову зустріч Трампа із Путіним, - опитування

Раніше ідею Трампа запросити Путіна у Вашингтон підтримали у Пентагоні.

Більшість американців підтримують намір президента Дональда Трампа знову зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним восени і вірять, що в американських інтересах поліпшити відносини з Росією.

Про це свідчать результати опитування, проведеного виданням The Hill спільно з проектом HarrisX.

Згідно з опитуванням, 61% американців вірить, що поліпшення відносин з Москвою піде на користь США. Також 54% американців підтримують ідею проведення нової зустрічі між лідерами Росії та США у Вашингтоні.

Водночас, 60% респондентів не схвалювали дії президента Трампа під час першої зустрічі з Путіним у Гельсінкі. Нову зустріч підтримують 87% респондентів-республіканців і 54% опитаних незалежних.

Раніше в Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, переговори вже ведуться. За словами прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, Трамп попросив радника з нацбезпеки Джона Болтона запросити Путіна у Вашингтон. Також Трамп заявив, що з нетерпінням чекає наступної зустрічі з російським президентом. Водночас він наголосив, що перші переговори з Володимиром Путіним були успішними, незважаючи на бурхливу критику як усередині країни, так і за кордоном.

Ідею Трампа запросити Путіна у Вашингтон підтримали в Пентагоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram