ГоловнаСвіт

У Пентагоні підтримали ідею Трампа запросити Путіна до Вашингтона

Зустріч може відбутися цієї осені.

У Пентагоні підтримали ідею Трампа запросити Путіна до Вашингтона
Фото: EPA/UPG

Заступник міністра оборони США Джон Руд уважає хорошою ідеєю візит російського президента Володимира Путіна в Білий дім цієї осені, передає  CNN.  

Зокрема, заступник голови Пентагону вважає, що це практична й цілком нормальна ідея. Джон Руд зазначив, що до поточного похолодання у відносинах між двома країнами Путін регулярно зустрічався з американськими президентами. Руд також нагадав, що Росія є важливим гравцем на світовій арені.

"Президент Путін таж і в США раніше приїжджав, і в Білому домі був. Наприклад, коли я працював у адміністрації Джорджа Буша-молодшого, Путін їздив до президента США в гості в його будинок у Техасі. Вони разом рибалили в штаті Мен. Для мене в цьому немає нічого особливого", - заявив заступник міністра оборони.

Напередодні в Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, перемови вже тривають. За словами прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, Трамп попросив радника з нацбезпеки Джона Болтона запросити Путіна до Вашингтона.

Також Трамп заявив, що з нетерпінням чекає наступної зустрічі з російським президентом. При цьому він наголосив, що перші перемови з Володимиром Путіним були успішними, попри бурхливу критику як усередині країни, так і за кордоном.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram