ГоловнаСвіт

У Нідерландах випустили поштову марку з футболістом, який збиває МН17

На ній підпис: "FIFA Worldcup Russia 2018".

Національний оператор поштового зв'язку Нідерландів PostNL надрукував марки, на яких відображено зв'язок між чемпіонатом світу з футболу в Росії і катастрофою MH17 2014 року.

Про це повідомляє нідерландський портал NOS.

На марці зображено футболіста, який м'ячем збиває літак у повітрі. Нижче написано: "FIFA Worldcup Russia 2018".

Автор зображення - український художник Андрій Єрмоленко. Він зробив серію із восьми плакатів про Чемпіонат світу з футболу в Росії.

Фото: nos.nl

На сайті PostNL будь-хто може спроектувати і замовити собі марки з персональним зображенням. Компанія підтвердила, що було замовлено аркуш із десятьма такими марками.

Нагадаємо, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), збили в небі над Донецькою областю 17 липня 2014 року. На його борту перебували 298 осіб. Усі вони загинули.

Міжнародна слідча група прийшла до висновку, що лайнер збили ракетою із комплексу "Бук", що належав російській 53-й зенітній ракетній бригади ППО, базованій у Курську. Комплекс доправили на Донбас, причому всі машини, які супроводжували його, також належали російським Збройним Силам.

Зазначимо, що напередодні ЧС-2018 Путін потрапив на обкладинку Charlie Hebdo. На ній він сидить на танку, дуло якого спрямоване на ворота з воротарем. Малюнок підписано: "Росіяни, вперед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram