ГоловнаСвіт

У результаті спецоперації в житловому районі Тбілісі загинули чотири людини

Вбито трьох членів злочинної групи і співробітника держбезпеки. Ніхто з мирних жителів не постраждав.

В результаті багатогодинної спецоперації, яку провів контртерористичний центр Служби держбезпеки Грузії в одному з районів Тбілісі, загинули чотири людини.

Як повідомляє Російська служба Бі-бі-сі, влада каже, що побоювалася захоплення в заручники мешканців житлового будинку.

Фото: EPA/UPG

Згідно з інформацією СДБ, спеціальна операція тривала близько 18 години на проспекті Ченця Габріеля Салоси. В результаті проведених заходів одного члена злочинної групи затримали, ще трьох вбили.

Під час спецоперації загинув один співробітник служби держбезпеки, ще двох було поранено. Поранено також двох співробітників МВС. Згідно з даними відомства, стан їхнього здоров'я на цю мить стабільний.

Фото: EPA/UPG

Спецоперація проходила в житловому районі Тбілісі. Періодично, за повідомленнями ЗМІ, були чутні звуки пострілів, а також вибухи. Озброєні особи весь цей час перебували в багатоповерховому житловому корпусі.

За попередніми даними СДБ, вони не громадяни Грузії і є членами терористичної організації. Їхнього громадянства у відомстві журналістам не уточнили, пообіцявши надати інформацію пізніше.

У СДБ повідомили, що було здійснено евакуацію мешканців, чиї квартири розташовані у під'їзді, де проводилася спецоперація, а також жителів з найближчої території. За повідомленням правоохоронних органів, ніхто з мирних жителів під час спецоперації не постраждав.

Фото: EPA/UPG

Раніше СДБ заявила, що контртерористичний департамент протягом кількох годин проводив переговори з озброєними особами, переконуючи їх здатися правоохоронцям, але безуспішно. Повідомляється, що члени злочинної групи відкрили вогонь з автоматичної вогнепальної зброї і кинули ручні гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram