ГоловнаСуспільствоВійна

Депортований з України Вано Надірадзе не був бійцем ЗСУ, - Міноборони

Надірадзе називають "ветераном АТО".

Депортований з України Вано Надірадзе не був бійцем ЗСУ, - Міноборони
Фото: All News

Депортований з України громадянин Грузії Вано Надірадзе не служив у лавах Збройних Сил України і Національної гвардії України. Таку відповідь отримав Укрінформ від прес-служб Міністерства оборони та Національної гвардії на інформаційний запит.

"Офіційно повідомляємо, що громадянин Вано Надірадзе в лавах Збройних Сил України не перебував і не перебуває і офіційного статусу "учасник бойових дій" не має", - йдеться у відповіді Міноборони.

У Національній гвардії також повідомили, що Надірадзе не проходив військову службу в її частинах і підрозділах. "У період з 2014 року по теперішній час в частинах і підрозділах Національної гвардії України Вано Надірадзе військову службу не проходив, статус учасника бойових дій не надавався", - зазначили в прес-службі Нацгвардії.

Як повідомляли, днями через порушення міграційного режиму Надірадзе затримали для подальшої депортації в Грузію. Інформаційний запит відправили для з'ясування інформації про Вано Надірадзе, якого називали «ветераном АТО».

17 листопада Служба безпеки України спільно з поліцією і міграційною службою примусово видворили з країни вісьмох громадян Грузії. Як зазначили в СБУ, діяльність грузин «суперечила інтересам забезпечення національної безпеки України».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram