ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув за добу на Донбасі

Зафіксовано 17 обстрілів.

Один військовий загинув за добу на Донбасі
Фото: voladm.gov.ua

Упродовж минулої доби окупанти на Донбасі 17 разів порушили перемир'я. У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець сил АТО загинув.

Українські військовослужбовці 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

У понеділок ускладнилася ситуація на Приазов'ї на Донецькому напрямку. У світлій час доби ворог неодноразово вів вогонь з мінометів різних типів і піхотного озброєння по захисниках Водяного, Павлополя і Чермалика. Із западанням сутінків противник обстріляв з міномета калібру 120 мм захисників Талаківки. Загалом по оборонних укріпленнях цих чотирьох населених пунктів російські найманці випустили майже 100 мін різних типів. Також із мінометів 82-го калібру і гранатометів обстріляли підступи до Авдіївки та Новотроїцького, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку протягом доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь у районі Новгородського, з озброєння БМП - біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів - неподалік Новозванівки і Новоолександрівки.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі, поранення отримав один військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram