ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 26 разів порушили режим тиші в зоні АТО.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі. У 16 випадках військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь зі зброї, що не заборонена Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Під час обстрілів один військовослужбовець отримав бойову травму.

Ускладнилася ситуація на Луганському напрямку. Там іще вдень противник вів вогонь з озброєнь танка, БМП, 120- і 82-міліметрових мінометів і гранатометів у районі Троїцького. У темний час доби бойовики випустили 20 снарядів калібру 152 мм по оборонних укріпленнях біля Причепилівки, а з 82-міліметрових мінометів вели вогонь по захисниках Новоолександрівки і Луганського. На цьому самому напрямку противник активно застосовував і піхотне озброєння. Захисників Луганського російські найманці неодноразово обстрілювали з озброєння БМП, а опорні пункти біля Станиці Луганської, Світлодарська, Новотошківського, Кримського, Новолуганського і Богуславського незаконні формування обстрілювали переважно з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку епіцентр протистояння перемістився з Приазов'я в передмістя Авдіївки. Терористи з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали кілька ділянок на підступах до цього прифронтового міста в районі Кам'янки.

Нагадаємо, в неділю, 19 листопада, на Донбасі відбулося 10 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram