ГоловнаСвіт

Страх не візьме гору над європейською молоддю після теракту в Манчестері, - Федеріка Могеріні

"Я вірю, що європейська молодь продовжить жити і насолоджуватися життям".

Страх не візьме гору над європейською молоддю після теракту в Манчестері, - Федеріка Могеріні
Могерини
Фото: EPA/UPG

Голова європейської дипломатії Федеріка Могеріні заявила, що страх не запанує після теракту в Манчестері і європейська молодь продовжить насолоджуватися своєю любов'ю до життя, свободою і радістю.

Відповідне відеозвернення опублікована в її Twitter.

"Це дуже сумний день для Європи. І я хотіла б почати, висловивши мої особисті співчуття, так само як і від імені європейських інститутів, усім близьким жертв терористичної атаки в Манчестері, а також усім громадянам Сполученого Королівства, прем'єр-міністру і владі країни. Схоже, що жертви - дуже молоді люди. Це, безперечно, напад на європейську молодь і її любов до життя. Я вірю, що молоді європейці цінують свій спосіб життя, свою свободу, свою радість, своє життя і насолоду цим життям, і я вірю, що страх не візьме гору, а найкращою відповіддю на терористичні атаки буде те, що наша європейська молодь продовжить жити, насолоджуватися життям разом і реагувати таким чином", - заявила Федеріка Могеріні.

Нагадаємо, що напередодні ввечері під час концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" стався вибух. За останніми даними, загинули 22 людини. Раніше повідомляли, що в результаті вибуху загинули 19 осіб, щонайменше 59 отримали поранення. Британська поліція заявила, що розглядає інцидент як терористичний акт. За попередніми даними, вибух стався у фойє "Манчестер Арени" о 22:30, у момент завершення концерту.

Як повідомляли раніше, в Британії посилюють заходи безпеки після теракту в Манчестері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram