ГоловнаСвіт

Штаб Клінтон опублікував нові дані про її здоров'я

Кандидати в президенти США поспішили розвіяти сумніви виборців з приводу стану свого здоров'я.

Штаб Клінтон опублікував нові дані про її здоров'я
Хиллари Клинтон
Фото: downtrend.com

Передвиборний штаб кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон опублікував нові дані про стан її здоров'я.

Про це повідомляє  ABC News.

З документа випливає, що Клінтон достатньо здорова для того, щоб працювати на посаді президента США, і що в неї спостерігається "м'яка і незаразна форма запалення легенів".

Також наголошено, що Клінтон перебуває "в прекрасному психічному стані".

11 вересня Гілларі Клінтон довелося покинути жалобну церемонію в пам'ять про жертв терактів 2001 року через погане самопочуття.

Кандидатку від Демократичної партії доправили у квартиру її дочки, після чого Клінтон вийшла до журналістів і повідомила, що "почувається прекрасно".

Пізніше особистий лікар 68-річної Клінтон заявила, що та потерпає від кашлю, пов'язаного з алергією, і що на огляді в п'ятницю в неї була виявлена пневмонія.

Клінтон прописали антибіотики, а на жалобній церемонії її організм зазнав перегрівання і зневоднення, повідомила Бердек. Через хворобу Клінтон довелося скасувати заплановані передвиборні поїздки в Каліфорнію і Неваду.

Після цього інциденту букмекери знизили ставки на перемогу Клінтон.

Як повідомляли раніше, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп поділився результатами свого медичного обстеження в популярній телепередачі "Шоу доктора Оза" на тлі появи побоювань з приводу стану здоров'я учасників президентських перегонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram