ГоловнаСвіт

Міноборони РФ перевірить російські міністерства і ЦБ на готовність до війни

У рамках мобілізаційних заходів відпрацюють призов громадян із запасу, постачання техніки і формування військових частин територіальної оборони.

Міноборони РФ перевірить російські міністерства і ЦБ на готовність до війни
Президент России Владимир Путин и министр обороны Сергей Шойгу
Фото: EPA/UPG

Міноборони Росії заявило, що федеральні органи виконавчої влади та підприємства оборонки переведуть на роботу "в умовах воєнного часу".

Про це повідомляє RT із посиланням на повідомлення Міноборони РФ.

До мобілізаційних заходів будуть залучені підрозділи Центробанку, Мінкомзв'язку, Мінфіну, Мінпромторгу і Росрезерву.

"У мобілізаційних заходах, які проводять у рамках раптової перевірки Збройних сил Російської Федерації, візьмуть участь структурні підрозділи Мінкомзв'язку, Мінфіну, Мінпромторгу, Росрезерву і Банку Росії", - йдеться в заяві російського оборонного відомства.

У рамках мобілізаційних заходів також відпрацюють призов громадян із запасу, постачання техніки і формування військових частин територіальної оборони в Південному, Центральному військових округах і на Північному флоті.

"Територіальні органи виконавчої влади будуть здійснювати координацію і контроль переведення сфер діяльності на роботу в умовах воєнного часу, забезпечення мобілізаційного розгортання і заходів територіальної оборони в зоні відповідальності", - наголошено в релізі Міноборони РФ.

Раптова перевірка Збройних сил РФ почалася 25 серпня і триватиме до 31 серпня. У рамках перевірки в бойову готовність були приведені війська Південного, частина сил і засобів Західного і Центрального округів, Північного флоту, головного командування Повітряно-космічних сил і командування Повітряно-десантних військ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram