ГоловнаСвіт

Google випустив додаток для відеодзвінків, що не потребує реєстрації

Творці програми обіцяють, що ці зв'язок не уриватиметься в разі перемикання з Wi-Fi на 3G чи LTE і назад.

Корпорація Google офіційно оголосила про запуск програми для відеодзвінків Duo, що протягом кількох днів стане доступною для пристроїв на базі iOS і Android.

Про це йдеться

на сайті Google

Для авторизації в додатку потрібно ввести тільки номер мобільного телефону. Жодної додаткової реєстрації для дзвінків за допомогою Duo не потрібно. Зазначають також, що додаток можна буде використовувати для дзвінків на мобільні телефони.

У Google додають, що Duo буде працювати навіть при слабкому сигналі. Додаток автоматично знизить якість зображення в разі невисокої швидкості. Крім того, творці Duo обіцяють, що зв'язок не уриватиметься в разі перемикання з Wi-Fi на 3G або LTE і назад.

Відмінною особливістю Duo стала функція Knock Knock. З її допомогою користувач може побачити зображення з камери того, хто дзвонить до того, як прийняти виклик.

Розробники запевняють, що ця функція допоможе зрозуміти настрій співрозмовника до початку розмови. Однак за бажання користувачі можуть відключити Knock Knock у налаштуваннях.

Google анонсувала свій додаток для відеодзвінків у травні на конференції Google I/O.

Зазначимо, що зараз програму можна знайти в Google Play, однак поки що вона недоступна для скачування і пропонує попередню реєстрацію.

Нагадаємо, наприкінці липня Google повернув радянські назви на карту Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram