ГоловнаСвіт

В Австрії чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (оновлено)

У поліції заявили про неосудність нападника.

В Австрії чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда (оновлено)
Фото: cbczgbcz.beon.ru

Озброєний ножем чоловік напав на пасажирів поїзда, що їхав між австрійськими містами Фельдкірх і Брегенц.

Про це повідомляє видання 20 Minuten.

У результаті нападу постраждали двоє людей. Один із них отримав травми шиї, іншого поранили в ділянці черевної порожнини.

У поліції розповіли, що інцидент трапився, коли поїзд зупинився на одній зі станцій. 60-річний чоловік дістав ніж і напав на пасажирів.

"Злочинець вочевидь був душевнохворим", - сказав представник поліції Шпіц Хофер.

Як уточнює газета Kronе, від дій 60-річного злочинця постраждали дві людини віком 17 і 19 років, їх госпіталізували з важкими пораненнями живота, спини і шиї. Легкою раною руки також відбувся один із пасажирів, який допомагав поліції зловити зловмисника.

Нападника вдалося затримати на виході з поїзда. Він спробував чинити опір, але був нейтралізований за допомогою сльозогінного газу.

Слідчі не мають даних про зв'язок нападника з будь-якими терористичними угрупованнями. Відомо, що він не мігрант і страждає на психічні розлади.

Нагадаємо, 13 серпня в Швейцарії чоловік з ножем напав на пасажирів поїзда і підпалив один із вагонів. У результаті постраждали семеро людей. Пізніше 34-річна жінка померла в лікарні від отриманих поранень. Сам нападник також помер від опіків, отриманих при спробі підпалу поїзда. Мотиви нападника невідомі, однак у поліції відкинули версію теракту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram