ГоловнаСвіт

У Туреччині в результаті двох вибухів загинули вісім осіб, десятки поранені

Серед поранених п'ять дітей віком від 2 до 5 років.

У Туреччині в результаті двох вибухів загинули вісім осіб, десятки поранені
Фото: dailysabah.com

На південному сході Туреччини в середу терористи одночасно підірвали два поліцейські автомобілі. Загинули вісім осіб, щонайменше 30 людей отримали поранення, повідомляє Daily Sabah.

У провінції Мардін терористи підірвали придорожню міну, в результаті чого одна цивільна особа і двоє поліцейських загинули і 25 людей отримали поранення. Серед поранених п'ять дітей віком від 2 до 5 років.

У результаті підриву бомбою поліцейського автомобіля в історичній частині міста Діярбакир загинули п'ятеро людей і поранено щонайменше 13.

Атаки терористів сталися через кілька годин після того, як поблизу кордону з Іраком у результаті вибухів загинули четверо військовослужбовців і було поранено дев'ять осіб.

Фото: dailysabah.com

Нагадаємо, 1 серпня на південному сході Туреччини в провінції Бінгель вибухнув замінований автомобіль, у результаті загинули п'ятеро співробітників поліції і четверо отримали поранення.

27 липня в результаті подвійного теракту в місті Камишли, що розташоване на північному сході Сирії неподалік від кордону з Туреччиною, загинули 48 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram