>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський заперечує погрози главі Федерації баскетболу через програш команди, де грає його син

Олігарх оприлюднив скріни переписки.

Коломойський заперечує погрози главі Федерації баскетболу через програш команди, де грає його син
Игорь Коломойский
Фото: стоп-кадр из видео

Олігарх Ігор Коломойський заперечує погрози голові Федерації баскетболу Михайлу Бродському і президенту клубу "Прометей" Володимиру Дубинському через програш команди "Дніпро", де грає його син. Скріни переписки з Бродським і Дубинським він надіслав до редакції Цензор.НЕТ.

Видання відзначає, що в листуванні Коломойського з главою ФБУ ім'я "Валера" - це згадка Валерія Кондратьєва, президента БК "Дніпро". Коломойський і Бродський обмінюються репліками про перебіг поєдинку. Бродський наполягає на тому, що суддівство було об'єктивним.

Далі листування Ігоря Коломойського і президента БК "Прометей" Володимира Дубинського.

Пізніше скріни переписки з Коломойським надіслав до редакції глава ФБУ Михайло Бродський.

Дехто не зрозумів, що Україна це, звичайно, не Ізраїль, і не Швейцарія, але вже і не Гондурас. Ніяка влада нас не поверне в 90-ті. Свого часу я виступив проти міністра МВС Кравченка, щоб зупинити беззаконня. І я не дозволю зараз Коломойському нав'язати в Україні свої правила гри в баскетболі. І не тільки в баскетболі. І так, я не боюся ні його самого, ні його зв'язків", - сказав Бродський в коментарі

Видання зазначає, що "Калина", що згадується в листуванні, - це кав'ярні, яке належить Бродському. Коломойський відвідував її 17 жовтня.

Раніше повідомлялося, що Ігор Коломойський почав надсилати повідомлення з погрозами на адресу президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського, президента команди "Прометей" Володимира Дубинського і суддів після програшу баскетбольної команди "Дніпро", в якій грає його син Грегорі. Про це йдеться в документі Федерації баскетболу.

У результаті комісія з правових відносин відкрила провадження через порушення з боку уболівальників "Дніпра" під час гри 14 жовтня в Дніпрі.

Матч завершився з рахунком 67-60 на користь команди "Прометей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram