>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" приголомшливо програв у Белграді в матчі Ліги чемпіонів (оновлено)

"Црвена Звезда" сенсаційно обіграла "Ліверпуль".

У стартовому матчі 4-го туру Ліги чемпіонів у Белграді місцева "Црвена Звезда" приймала фіналіста останнього розіграшу Ліги чемпіонів - "Ліверпуль".

Зустріч завершилася приголомшливою поразкою гостей 2:0. Обидва м'ячі були забиті в першому таймі форвардом Міланом Павковим.

Спочатку Мілан забив після розіграшу кутового удару, перегравши в повітрі Вірджіла ван Дейка (22-га хвилина) 1:0.

Фото: EPA/UPG

А через 7 хвилин таранного типу форвард протиснув спочатку Джорджіньо Вейналдума, наблизився до штрафного майданчика гостей на відстань пострілу і вразив ворота Аліссона потужним ударом 2:0.

Фото: EPA/UPG

Головний тренер "червоних" Юрген Клопп замінив 40% польових гравців у порівнянні з останнім матчем мерсисайдців, зіграним в рамках Англійської Прем'єр-ліги проти лондонського "Арсенала" (1:1). Однак всі лідери команди - Мохамед Салах, Садіо Мане і Вірджіл Ван Дейк вийшли в старті. Та й ворота захищав Аліссон.

Безумовно була недооцінка суперника, до того ж Фортуна очевидно допомагала господарям. Не останнім чинником стала певна втома гравців "Ліверпуля" після виснажливого і енерговитратного поєдинку на "Емірейтс". І не забуваємо про специфічну атмосферу стадіону "Райко Митича".

Другий тайм пройшов у безперервних атаках підопічних Клоппа. Моментів "Ліверпуль" створив більш ніж достатньо. Один Салах мав три можливості забити гол.

Футболісти "Црвени Звезди" лише зрідка переходили центр поля. Однак підопічні Владана Мілоєвича героїчно відстояли завоювання першого тайму і стали авторами гучної сенсації нинішнього розіграшу ЛЧ.

Поразкою в Белграді "Ліверпуль" значно ускладнив собі завдання щодо виходу з групи.

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram